Loredana & Codin

Mereu ma plang ca trebuie sa scriu cateva cuvinte despre oamenii pe care ii intalnesc. Nu faptul ca nu am ce spune despre ei ci faptul ca dupa ore intregi lipit de monitor editand mii de fotografii, greu imi gasesc cuvintele potrivite.
Cu Loredana si Codin ne-am intalnit de cateva ori inainte de nunta si am ajuns sa ne cunoastem atat de bine incat am planuit un concediu impreuna.
Si… chiar daca nu reusim sa-l facem in viitorul apropiat, sper sa ne sincronizam candva. Pentru mine, sunt doi oameni speciali pe care doresti sa-i intalnesti.
Loredana si Codin, va doresc multe bucurii impreuna, iar cand va veni barza sa va gaseeasca la fel de fericiti cum ati fost in aceasta zi.

foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 1 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 2 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 3 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 4 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 5 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 6 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 7 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 8 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 9 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 10 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 11 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 12 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 13 foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 14

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close