Stefania & Petru

Nunta lui Petru cu Stefania a fost o nunta care a durat 3 nopti si 3 zile in adevaratul sens al cuvantului.
Cand am ajuns in Cheia (cu o zi inainte de eveniment, pentru a discuta ultimele detalii), acasa la Petru era o adevarata petrecere, care s-a intins pana dimineata la 4.
Ziua nuntii a inceput destul de devreme si s-a vrut a fi o nunta traditionala. Si…asa a fost! O nunta traditionala cu o adevarata petrecere pe cinste.
Nu ma mai intind, fotografiile descriu mai bine ceea ce s-a intamplat aici.
Stefania si Petru va multumesc pentru onoarea de a fi fotograful nuntii voastre!

poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 1 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 2 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 3 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 4 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 5 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 6 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 7 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 8 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 9 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 10 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 11 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 11b poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 13 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 14 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 15 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 16 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 17 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 18 poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 19

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close