Patrick

Astazi am avut placerea sa particip la increstinarea lui Patrick, un copil superb, care a fost binecuvantat sa se nasca intr-o familie frumoasa. Spun asta intrucat am avut placerea sa-i cunosc parintii in urma cu 3 ani, cand am participat la nunta lor. Chiar daca de atunci nu am mai avut ocazia sa ne intalnim, pentru mine au fost si vor ramane doi oameni deosebiti.
Cadrul intim in care s-a desfasurat botezul lui Patrick, avand aproape familia si prietenii apropiati, a facut ca acest eveniment sa fie un moment de suflet.

poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 1 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 2 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 3 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 4 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 5 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 6 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 7 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 8 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 9 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 10 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 11 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 12 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 13 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 14 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 15 poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 16

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close