Iuliana & Mihai

A trecut ceva timp de cand nu am mai reusit sa postez nimic pe blog dar a fost o perioada de o foarte buna calitate.
Am onorat fiecare eveniment promis si am incercat sa fiu prezent in orice loc in care am fost solicitat, confirmand in limita disponibilitatii.
Am avut un an plin de evenimente superbe si am calatorit prin tara parca mai mult ca niciodata iar asta ma onoreaza in mod deosebit.
Despre Iuliana si Mihai… doar cuvinte mari. Imi sunt foarte dragi si tare mi-ar placea sa am parte, pe viitor, de colaborari precum am avut cu ei.
La o luna dupa nunta lor am avut ocazia sa ne revedem si la un After Wedding, a carui sedinta foto o gasiti AICI.

poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-1 poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-2 poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-3 poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-4 poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-5 poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-6 poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-7 poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-8 poze_cluj_nunta_cluj_foto_video_nunta_cluj_fimare_4k_cluj_fotograf_profesionist_cluj-9

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close