Loyss & Iurek

Bun…incepe selectia de fotografii pentru site. Ma decid cu greu pe care sa nu le postez, asa ca ma straduiesc sa aleg fotografiile de top sau pe cele “bune” cum le numim noi. Acest “bune” este atat e relativ, diferind prin ochii fiecarui privitor 🙂 Toate fotografiile spun azi o poveste, iar maine cu siguranta creaza, cu atat mai mult, emotii. Eu le privesc intr-un anumit fel iar voua poate va spun altceva, insa cu siguranta pentru Loyss si Iurek au o valoare cu totul speciala. Cam filozofic, nu?
Nu-mi doresc niciodata sa denaturez realitatea zilei ci mereu incerc sa surprind oamenii si trairile lor din acel moment, cat mai natural.
Stiu ca pentru Loyss si Iurek aceasta zi va ramane speciala, la fel ca ei.
Va doresc multe realizari impreuna si multi copii frumosi 😀

fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-1 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-2 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-3 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-4 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-5 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-6 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-7 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-8 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-9 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-10 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-11 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-12 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-13 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-14 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-15 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-16 fotograf_nunta_brasov_poze_nunta-17

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close