Despre mine nou

Salut, sunt Mihai Albu, fotograf dedicat fotografiei corporate si de eveniment.

In proiectele mele imi place sa imbin latura artistica a fotografiei cu fotojurnalismul, care in mare masura cred ca ma defineste. Nu sunt si nici nu ma consider un jurnalist care alearga dupa inedit, ci dimpotriva, de cele mai multe ori astept un moment anume sau caut acel ceva care ma face sa ridic oglinda.

Imi place fotografia clasica, calda, naturala cu tot ce inseamna emotii si trairi. De aceea in functie de evenimentul la care particip incerc sa fotografiez complex si cat mai natural, orice moment sau gest, constient fiind ca in spatele fiecarei fotografii realizate sta un sentiment sau chiar o adevarata poveste. Sunt fotograful care nu intervine vizibil asupra evenimentului. Ma fac nevazut atunci cand trebuie, surprind natural ceea ce se intampla si intervin doar atunci cand consider ca situatia o cere.

Imi place fotografia clasica, calda, naturala cu tot ce inseamna emotii si trairi. De aceea in functie de evenimentul la care particip incerc sa fotografiez complex si cat mai natural, orice moment sau gest, constient fiind ca in spatele fiecarei fotografii realizate sta un sentiment sau chiar o adevarata poveste. Sunt fotograful care nu intervine vizibil asupra evenimentului. Ma fac nevazut atunci cand trebuie, surprind natural ceea ce se intampla si intervin doar atunci cand consider ca situatia o cere.

Momentan viata si activitatea mea se desfasoara intre Bucuresti si Baia Mare, intre munca si colegi, intre prieteni si familie, insa merg intotdeauna cu bucurie oriunde prezenta mea este dorita.
Imi place ceea ce fac si sunt bucuros si recunoscator ca imi dati prilejul sa fac asta in fiecare zi.

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close