Loredana & Codin

Nunta - Bucuresti

Mereu ma plang ca trebuie sa scriu cateva cuvinte despre oamenii pe care ii intalnesc. Nu faptul ca nu am ce spune despre ei ci faptul ca dupa ore intregi lipit de monitor editand mii de fotografii, greu imi gasesc cuvintele potrivite.
Cu Loredana si Codin ne-am intalnit de cateva ori inainte de nunta si am ajuns sa ne cunoastem atat de bine incat am planuit un concediu impreuna.
Si… chiar daca nu reusim sa-l facem in viitorul apropiat, sper sa ne sincronizam candva. Pentru mine, sunt doi oameni speciali pe care doresti sa-i intalnesti.
Loredana si Codin, va doresc multe bucurii impreuna, iar cand va veni barza sa va gaseeasca la fel de fericiti cum ati fost in aceasta zi.

foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 1foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 2foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 3foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 4foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 5foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 6foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 7foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 8foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 9foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 10foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 11foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 12foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 13foto_video_nunta_cluj_fotograf_profesionist_nunta_cluj_dej_bistrita_nasaud_ 14
Total Views Views Today