Stefania & Petru

Nunta - Cheia, Prahova

Nunta lui Petru cu Stefania a fost o nunta care a durat 3 nopti si 3 zile in adevaratul sens al cuvantului.
Cand am ajuns in Cheia (cu o zi inainte de eveniment, pentru a discuta ultimele detalii), acasa la Petru era o adevarata petrecere, care s-a intins pana dimineata la 4.
Ziua nuntii a inceput destul de devreme si s-a vrut a fi o nunta traditionala. Si…asa a fost! O nunta traditionala cu o adevarata petrecere pe cinste.
Nu ma mai intind, fotografiile descriu mai bine ceea ce s-a intamplat aici.
Stefania si Petru va multumesc pentru onoarea de a fi fotograful nuntii voastre!

poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 1poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 2poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 3poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 4poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 5poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 6poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 7poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 8poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 9poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 10poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 11poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 11bpoze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 13poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 14poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 15poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 16poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 17poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 18poze__fotograf_nunta_cheia_nunta_maneciu_nunta_valenii_de_munte 19
Total Views Views Today