Eliza & Daniel

Engagement - Cluj Napoca

Cununia civila a Elizei cu Daniel, a avut loc sub primii fulgi de nea, din anul acesta. Frumusetea, eleganta si naturaletea lor fireasca, au facut ca vremea rece de afara sa para foarte placuta.
Asteptam cu nerabdare ziua nuntii, care va fi in septembrie 2017.
Acum, va invit sa vizionati cateva fotografii de la oficializarea familiei, iar ulterior mica sesiune foto, care a avut loc in Parcul Central din Cluj.

cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 1cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 2cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 3cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 4cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 5cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 6cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 7cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 8cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 9cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 10cununie_civila_cluj_fotograf_nunta_cluj_poze_profesionist_nunta_cluj_ 11
Total Views Views Today