Patrick

Botez - Bucuresti

Astazi am avut placerea sa particip la increstinarea lui Patrick, un copil superb, care a fost binecuvantat sa se nasca intr-o familie frumoasa. Spun asta intrucat am avut placerea sa-i cunosc parintii in urma cu 3 ani, cand am participat la nunta lor. Chiar daca de atunci nu am mai avut ocazia sa ne intalnim, pentru mine au fost si vor ramane doi oameni deosebiti.
Cadrul intim in care s-a desfasurat botezul lui Patrick, avand aproape familia si prietenii apropiati, a facut ca acest eveniment sa fie un moment de suflet.

poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 1poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 2poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 3poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 4poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 5poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 6poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 7poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 8poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 9poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 10poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 11poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 12poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 13poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 14poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 15poze-botez-bucuresti-baia-mare-foto-video-botez-baia-mare 16
Total Views Views Today