Ani & Rares

Cu toate ca prefer, de fiecare data, sa ma intalnesc cu viitorii miri anterior evenimentului, pentru a-i cunoaste si pentru a le intelege cat mai bine dorintele, pe Rares si Ani i-am intalnit pentru prima data in ziua nuntii, ei locuind in Suedia.
Stiau despre activitatea mea de la nunta unor prieteni de-ai lor care de altfel, le-au facut si mult apreciata recomandare 😀
Sunt intotdeauna recunoscator si incantat atunci cand cineva recomanda serviciile mele deoarece pentru mine, aceasta reprezinta dovada ca munca mea a adus satisfactie.
Dar nu despre mine este vorba azi ci despre Rares si Ani care si-au dorit o nunta speciala, incluzand in minunatul lor eveniment si obiceiurile zonei.
Ati dovedit, dragilor, ca si nuntile cu elemente traditionale romanesti pot fi originale si foarte frumoase si va multumesc ca m-ati ales ca fotograf in unul din cele mai speciale momente din viata voastra.
Va doresc multe clipe la fel de frumoase in viata voastra de familie pe care ati inceput-o cu atata bucurie si sarbatoare!

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close