Mirela & Adrian

O alta nunta, o alta poveste de dragoste pe care am placerea sa o scriu in imagini alaturi de Eliza Lupu, cea care mereu imi sare in ajutor cand o solicit:D
Mirela si Adrian formeaza un cuplu plin de viata si pasiune, pe care l-am intalnit pentru prima data, in urma cu doi ani, la nunta nasilor lor Ioana si George.
Cununia religioasa a avut loc afara, iar soarele nu a contenit sa ne incalzeasca nicio clipa. Am rezistat eroic, aparatul foto nu!
Dar mereu ma deplasez la orice eveniment la care particip, cu aparat de backup si sincer nu aceasta a fost cu adevarat marea mea problema ci picaturile de transpiratie care ne-au indundat ochii in timpul cununiei religioase.
Cu toate acestea si cu un sentiment de recunostinta am luat parte la o nunta eleganta si rafinata, a carei petrecere a fost cu adevarat reusita.
Mirela si Adi, va multumesc ca ne-ati ales pe noi si va doresc ca toate gandurile si planurile voastre sa se implineasca!

foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 1 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 2 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 3 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 4 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 5 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 6 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 7 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 8 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 9 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 10 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 11 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 12 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 13 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 14 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 15 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 16 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 17 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 18 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 19 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 20 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 21 foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 22

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close