Mirela & Adrian

Nunta - Buftea, Domeniul Stirbei

O alta nunta, o alta poveste de dragoste pe care am placerea sa o scriu in imagini alaturi de Eliza Lupu, cea care mereu imi sare in ajutor cand o solicit:D
Mirela si Adrian formeaza un cuplu plin de viata si pasiune, pe care l-am intalnit pentru prima data, in urma cu doi ani, la nunta nasilor lor Ioana si George.
Cununia religioasa a avut loc afara, iar soarele nu a contenit sa ne incalzeasca nicio clipa. Am rezistat eroic, aparatul foto nu!
Dar mereu ma deplasez la orice eveniment la care particip, cu aparat de backup si sincer nu aceasta a fost cu adevarat marea mea problema ci picaturile de transpiratie care ne-au indundat ochii in timpul cununiei religioase.
Cu toate acestea si cu un sentiment de recunostinta am luat parte la o nunta eleganta si rafinata, a carei petrecere a fost cu adevarat reusita.
Mirela si Adi, va multumesc ca ne-ati ales pe noi si va doresc ca toate gandurile si planurile voastre sa se implineasca!

foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 1foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 2foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 3foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 4foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 5foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 6foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 7foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 8foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 9foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 10foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 11foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 12foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 13foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 14foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 15foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 16foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 17foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 18foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 19foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 20foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 21foto_poze_fotograf_fotografii_nunta_palatul_stribei_ 22
Total Views Views Today