Andreea & Catalin

Nunta lui Catalin cu Andreea a fost o nunta faina tare 🙂
Totul a fost perfect, cu execeptia ploii care ne-a alungat de la sedinta foto. In ciuda vremii, am reusit sa “ciupesc” totusi cateva cadre.
Odata ajunsi la restaurant organizarea si petrecerea au fost cu adevarat reusite. Iar daca eu m-as pricepe la scris probabil as fi scris deja o carte, despre oamenii deosebiti pe care ii intalnesc.
Andreea si Catalin cu siguranta ar fi facut parte din cartea mea. Doi oameni faini, zambitori si naturali pe care iti este foarte usor sa-i pozezi.
Dragilor va doresc casa de piatra si sa aveti multi copii frumosi! 😀
Si nu in ultimul rand…ii multumesc lui Bogdan Stoica Photography pentru ajutor.

fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-1 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-2 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-3 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-4 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-5 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-6 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-7 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-8 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-9 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-10 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-11 fotograf_nunta_baia_mare_foto_video_nunta_baia_mare-12

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close