Investitie 2

Mihai_Albu_Photography

În acest univers diversitatea ne face speciali. De aceea, consider că fiecare trebuie să aibă posibilitatea de a alege opțiunile care se încadrează perfect evenimentului său.

Din punct de vedere financiar, pentru a vă putea estima costurile, aveți mai jos prețurile pentru pachetele mele fotografice.

Aceptăm și plata in Revolut, sau monedă virtuală bitcoin sau ethereum.
Pentru că segmentul foto al evenimentului este, de cele mai multe ori, completat de cel video, am optat pentru extinderea ofertei colaborând cu o echipă de videografi experimentați.

Fotografia Corporate este din punctul meu de vedere o titulatira generala. In aceasta categorie de fotografie intra atat partea de evenimente corporate: team building-uri, petrecer Stilul fotojurnalistic este cel mai adesea potrivit evenimentelor de acest fel. De cele mai multe ori, trebuie surprinse toate etapele și momentele cheie ale evenimentului, prin imagini cât mai expresive.
Dese ori se cere furnizarea rapidă a fotografiilor, deoarece acestea trebuiesc publicate online, iar acest lucru impune o grijă sporită în fotografiere.
Fotografiile pentru promovarea unei locații, sedii de firmă, localuri, hoteluri sau altele, reprezintă acele fotografii  folosite in prezentarea activității.
De obicei acestea se folosesc pe site-urile de prezentare sau in diverse cataloage.
Este important ca fotografiile de prezentare sa fie de o calitate ridicată, deoarece în cele mai multe cazuri aceste fotografii vă reprezintă în fața potențialilor clienți.
Fotografia de produs este acea fotografie în care subiectul este produsul comercializat. Chiar dacă uneori fotografia de produs include și persoane, produsul trebuie sa fie în centrul atenției.
Prețul de plecare este de 400 euro

Pachetul fotografic pentru  nuntă care să acopere întreg evenimentul, cu un fotograf pornește de la 600 euro.

Raw denim you probably haven’t heard of them jean shorts Austin. Nesciunt tofu stumptown aliqua, retro synth master cleanse. Mustache cliche tempor, williamsburg carles vegan helvetica. Reprehenderit butcher retro keffiyeh dreamcatcher synth. Cosby sweater eu banh mi, qui irure terry richardson ex squid. Aliquip placeat salvia cillum iphone. Seitan aliquip quis cardigan american apparel, butcher voluptate nisi qui.

Nu ezitati să-mi solicitați o ofertă personalizată!

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close