Despre mine

Salut, sunt Mihai Albu, fotograf dedicat fotografiei corporate și de eveniment.

În proiectele mele îmi place să îmbin latura artistică a fotografiei cu fotojurnalismul, care în mare măsură cred că mă definește. Nu sunt și nici nu mă consider un jurnalist care aleargă după inedit, ci dimpotrivă, de cele mai multe ori aștept un moment anume sau caut acel ceva care mă face să ridic oglinda.

Imi place fotografia clasică, caldă, naturală cu tot ce înseamnă emoții și trăiri. De aceea în funcție de evenimentul la care particip încerc să fotografiez complex și cât mai natural, orice moment sau gest, conștient fiind că în spatele fiecărei fotografii realizate stă un sentiment sau chiar o adevarată poveste. Sunt fotograful care nu intervine vizibil asupra evenimentului.

Mă fac nevăzut atunci când trebuie, surprind natural ceea ce se întâmplă și intervin doar atunci când consider că situația o cere.

Momentan viața și activitatea mea se desfășoară între București și Baia Mare, între muncă și colegi, între prieteni și familie, însă merg întotdeauna cu bucurie oriunde prezența mea este dorită.

Îmi place ceea ce fac și sunt bucuros și recunoscător că îmi dați prilejul să fac asta în fiecare zi.

Am onoarea de a face parte din două comunități de fotografi profesioniști din țară și străinătate.

Total Views Views Today
Hit enter to search or ESC to close